Tanácsadás

DÖNTÉSTÁMOGATÁS

Hiszünk benne, hogy céljai megvalósításában – időt és tanulópénzt megtakarítva – a hazai viszonylatokban is működő megoldási javaslatokkal tudjuk Önt segíteni.

Marácz Csaba – cégünk ügyvezető igazgatója – 1991 óta alakít, épít és vezet a nyomdaipar területén működő cégeket. Első vállalkozása nyomdai előkészítéssel, alkalmazott graifkával (DTP) foglalkozott, amit később a film- és nyomólemez levilágítás (CTF és CTP), képfeldolgozás és próbanyomat készítés egészített ki. Jelenleg egy íves- és nagyformátumú digitális nyomda (SFP, LFP) vezetője, illetve a Pixfield Kft., a Marácz&Marácz Kft. és a Reactor Kft. tulajdonosa.

Ha bizonytalan abban, hogy milyen géppark szolgálná legjobban az igényeit, milyen alap- és kellékanyagok szükségesek ehhez, milyen emberi, anyagi erőforrások és háttér szükségesek a folyamatos termeléshez, keressen minket.

Az elmúlt évtizedekben többek között olyan jól ismert márkák berendezéseiről, szoftvereiről, alap- és kellékanyagairól szereztünk közvetlen tapasztalatokat, mint az Adobe, Aslan, Avery Dennison, Barbieri, Bayer, Canon, Corel, Cyklos, Dataline, Duplo, ECRM, Emblem, Enfocus, Epson, Fujifilm, GMG, Heidelberg, HP, Kala, MACTac, Mohr, Neolt, Onyx, Ricoh, Roland, Summa, Uchida, Xerox, X-Rite, stb.

A VERSENYTÁRSAM LEGYEN A TANÁCSADÓM?

Nem titok, hogy a Pixfield Kft. kapcsolt vállalkozásai között van a Reactor digitális nyomda is. Ez előny, hisz javaslataink valódi tapasztalatokra támaszkodnak. Ugyanakkor semmilyen bizalmas információt, érzékeny adatot nem szükséges megosztania velünk. Akár szoftverről, akár eszközről van szó, a telepítést, adatmigrációt, oktatást, karbantartást, szervizelést mindig az adott – tőlünk független – márkaképviselet munkatársai végzik el.

Sok alulárazott termékkel, következetlen termelési folyamattal találkoztunk már. Örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat, hiszen, ha szaporodnak a valós költségeiket és eredményeiket tisztán látó nyomdaipari vállalkozások, az az egész szakma hasznára válik.